Hur planeras vårt samhälle? En sida om såväl teoretisk som praktisk stads- & samhällsplanering.
12 december, 2011

Musik för stadsplanering. Del 13. Thåström – Städer när jag blöder

Den trettonde låten som ingår i min guide om stadsplaneringsmusik är låten Städer när jag blöder med Thåström. Två låtar av Thåström på kort tid, då börjar man kanske undra om jag gillar Thåström lite extra? Nej, så är det inte, men jag har lyssnat en del på honom det senaste halvåret och han lyckades helt enkelt ta sig in i min värld precis när jag blev "musikredaktör" på Stadsplanering.se.

För vissa har städerna blivit en tillflyktsort, en plats man tar sig till för att man är trött på att "alla känner alla" och skitsnacket och få en nystart. En inställning som jag själv anser är vara rent ut sagt korkad, utan att fördjupa mig i ämnet är tron på att en nystart och att "komma från skiten" en illusion, men skapar sin egen värld oavsett vart man bosätter sig. Det är inte platsen som är din värld, utan de vänner du väljer att omge dig med som är din värld.
Thåström tycker dock att  "det är sånt jag behöver, när ingen vet vem man är överallt". Staden.

I brist på en bättre video får du nöja dig med en live-video:

Lyssna på YouTube: Thåström – Städer när jag blöder

Köp Thåström – Städer när jag blöder

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Prenumerera via e-post

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelande om nya inlägg via e-post.

Gör som 47 andra, prenumerera du med.

Om Stadsplanering.se

Ulf Liljankoski is a proud sociologists and urban planner, working with urban planning, e-commerce and e-marketing. Writer, entrepreneur, pirate and passionate dreamer without enough cash. CEO at Lilon AB - Arkitektur, stads- & samhällsplanering.

Connect with me on LinkedIn:
Ulf Liljankoski

Meny

%d