Nybörjartag i Google SketchUp – Del 2

by Ulf Liljankoski on 9 maj, 2012 · 0 comments

in SketchUp, Studieuppgifter

Vår kurs Digitala verktyg I har nu börjat och tid till att lära sig hantera Google SketchUp är inlagd i schemat. I denna uppgift kallad ”Villan Exteriör” skulle vi skapa en 1½-2 plans villa med trädgård. Jag tog chansen att ge mig på ett av mina favoritvillor i Åstorp.

Jag använde dock bara villan som inspiration och Google SketchUp modellens mått är dock inget som följer villans verkliga mått, utan jag har bara uppskattade mått och placeringar, samt har jag inte jobbat med detaljer eller exaktheter i exteriören. Insidan har jag inte heller arbetat med.

Villan i Google SketchUp. Bild: Ulf Liljankoski

Villan i Google SketchUp. Bild: Ulf Liljankoski

 

Inspirationsbild: Esplanaden 20, Åstorp. Foto: Ulf Liljankoski

Inspirationsbild: Esplanaden 20, Åstorp. Foto: Ulf Liljankoski

 

Lär dig Google SketchUp
Google SketchUp 8 for Dummies av Chopra, A. (2010). Wiley, Chichester; USA.
Köp hos AdlibrisBokia | Bokus

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Previous post:

Next post: