Musik för stadsplanering. Del 15. Jay-Z feat. Alicia Keys – Empire State of Mind

by Ulf Liljankoski on 16 januari, 2012 · 0 comments

in Musik

Som du kanske märkt har jag nu dragit ner på takten med att publicera stadsplaneringsmusik. Min plan vara att jag skulle publicera en låt i veckan från september till jul. Sagt och gjort, nu har jag gått över till att publicera musik de gånger jag hittar något nytt. Mitt eget arkiv med stadsplaneringsmusik är tomt, men så fort jag hittar fler låtar eller blir tipsad så publicerar jag dem här.

Här kommer alltså del 15 i min serie med stadsplaneringsmusik. Låten heter Empire State of Mind och artisten är Jay-Z feat. Alicia Keys. Sången om New York, sången om drömmarnas stad…

Erbjuder storstaden fler drömmar än småstaden, eller är olika drömmar kopplade till de olika platserna? Vad drömmer den som flyttar till storstaden om och vad drömmer den som flyttar till småstaden om? Uppfylls drömmarna bättre på någon av platserna?

One hand in the air for the big city,
Street lights, big dreams all looking pretty,
No place in the World that can compare,
Put your lighters in the air, everybody say yeah.


Lyssna på YouTube: Jay-Z feat. Alicia Keys – Empire State of Mind

Köp Jay-Z feat. Alicia Keys – Empire State of Mind

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Previous post:

Next post: