Musik för stadsplanering. Del 13. Thåström – Städer när jag blöder

by Ulf Liljankoski on 12 december, 2011 · 0 comments

in Musik

Den trettonde låten som ingår i min guide om stadsplaneringsmusik är låten Städer när jag blöder med Thåström. Två låtar av Thåström på kort tid, då börjar man kanske undra om jag gillar Thåström lite extra? Nej, så är det inte, men jag har lyssnat en del på honom det senaste halvåret och han lyckades helt enkelt ta sig in i min värld precis när jag blev ”musikredaktör” på Stadsplanering.se.

För vissa har städerna blivit en tillflyktsort, en plats man tar sig till för att man är trött på att ”alla känner alla” och skitsnacket och få en nystart. En inställning som jag själv anser är vara rent ut sagt korkad, utan att fördjupa mig i ämnet är tron på att en nystart och att ”komma från skiten” en illusion, men skapar sin egen värld oavsett vart man bosätter sig. Det är inte platsen som är din värld, utan de vänner du väljer att omge dig med som är din värld.
Thåström tycker dock att  ”det är sånt jag behöver, när ingen vet vem man är överallt”. Staden.

I brist på en bättre video får du nöja dig med en live-video:

Lyssna på YouTube: Thåström – Städer när jag blöder

Köp Thåström – Städer när jag blöder

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Previous post:

Next post: