Bor vi i samma stad?: om stadsutveckling, mångfald och rättvisa

by Ulf Liljankoski on 29 augusti, 2011 · 0 comments

in Litteratur

Bor vi i samma stad?: om stadsutveckling, mångfald och rättvisa

Jag skulle precis börja läsa boken Bor vi i samma stad?: om stadsutveckling, mångfald och rättvisa av Ola Broms, Wessel m fl som jag köpt. Boken fanns enbart som e-bok (PDF) och jag läser den därför på min dator med hjälp av Adobe Arobat Reader. Problem uppstod när jag försökte använda funktionen för överstrykningar och kommentarer för att hålla reda på vad som är intressent i boken, det gick helt enkelt inte att göra överstrykningar p g a att boken var ”skyddad”. Det fanns dock ett sätt att komma runt det – lås upp filen med hjälp av ett program och sen kunde jag börja göra överstrykningar och kommentera i min bok.

Hur du gör kan du läsa här: Överstrykningar och anteckningar i skyddade PDF-dokument i Adobe Acrobat Reader.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Previous post:

Next post: